Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Rss feed fra Bonsai Pets

Bonsai Pets udgiver nyheder via RSS feed. Indsæt nedenstående adresse i din RSS-reader. Anvender du Mozilla Firefox browser kan du desuden højreklikke på et tilsvarende RSS logo nederst til højre i dit skærmbillede.

http://www.bonsaipets.com/rss.xml

Hvad er et RSS feed?

RSS står for "Really Simple Syndication". Det er en simpel og effektiv måde at distribuere information på internettet. For at læse et RSS feed skal du have en RSS reader - der findes utallige.

Det smarte ved RSS er at du kan overskue 10, 20 eller 100 hjemmesiders nyheder på én gang. Du slipper altså for at surfe rundt på diverse nyheds sites, og får i stedet nyhederne serveret med passende overskrifter, så du kan overveje hvorvidt du vil læse mere.

Valg af RSS reader

Fx kan du anvende Sage RSS reader, der er en extension til Mozilla Firefox browseren - dvs. en RSS reader er indbygget i Firefox browseren. Mange anvender dog en RSS reader i et selvstændigt program.

Som selvstændig RSS reader kan fx anbefales Magik Newsreader, som er enkel og rimelig fleksibel. Hvis Magik Newsreader ikke gør det for dig, så hjælper Google dig. God fornøjelse!