Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Pleje & omsorg

At påtage sig ansvaret for et Bonsai Pet er et alvorligt ansvar. Dyret har brug for korrekt fodder, pelspleje samt rengøring og luftning. Bonsai Pets skal betragtes som hunde med hensyn til omfanget af pleje.

Ofte vælger ejere af Bonsai Pets dog at gøre noget ekstra ud af pelsplejen, da de eksotiske dyr gør sig specielt bemærket ved pelsen. Rapsolie kan ofte bruges som ekstra kosttilskud, der giver ekstra blank pels.

Social adfærd og omsorg

Bonsai Pets ElefantLigesom andre kæledyr har Bonsai Pets har brug for opmærksomhed. Det plejer dog heller ikke være noget problem, sjældent kan folk stå for deres enorme charme. Bonsai Pets har meget energi de skal have brugt hver dag. Husk på at de store moderdyr i naturen har en hel savanne eller jungle at boltre sig i.

Vi anbefaler derfor at Bonsai Pets får mulighed for god plads. En zebra eller giraf nyder en god tur på græsplænen, og hvem kan også stå for en mini-tiger der drøner rundt om huset efter en bold (eller et egern)?

Foder og madvaner

Fodring af Bonsai PetsDet er vigtigt at holde øje med hvor meget føde Bonsai Pets indtager. De er små dyr, men kan godt have appetit som deres naturlige forfædre. Dette kan dog nedtones med god opdragelse fra begyndelsen.

Det er vigtigt at Bonsai Pets bespises med foder, der ligner det som det vil spise i naturen. Derfor skal tigre have kød, en zebra skal have græs og små planter fra haven og en giraf skal have mulighed for at nippe til mindre buske og træer.

ADVARSEL: Lad aldrig din Bonsai Pets Tiger gå amok i køddisken i dit lokale supermarked, den vil få en enorm trommesyge!

ADVARSEL: Brug ikke genmodificeret foder, det er utilregneligt! (gælder ikke originale Bonsai Snacks)

Bonsai Pets skal altid have adgang til rent vand. En skål beregnet til en større hund er velegnet til de fleste dyr. Om natten elsker de fleste dyr at ligge blødt og varmt - en stor hundekurv eller et hjørne med hø er ofte velegnet til mange Bonsai Pets arter. Elefanter og zebraer foretrækker dog stående nætter, og dette bør respekteres.

Bonsai Snacks ™

Bonsai Snacks er vores specielt udviklede foder, der kan bruges til alle typer dy. Det er livsnødvendigt for Bonsai Pets at få originale Bonsai Snacks mindst en gang hver uge.

Bonsai Pets elsker små godbidder, men husk at holde igen med ekstra foder. Bonsai Snacks kan også bruges som mindre godbidder til hverdagshygge, men bør kun bruges i mindre mængder - det gælder generelt for alle kæledyr.

Sygdom og kontakt til dyrlæge

Hvad skal man gøre hvis et Bonsai Pets bliver syg? Først og fremmest er det vigtigt at benytte en dyrlæge, der er er godkendt som Certified Bonsai Vet (CBV). Den nemmeste måde at få tjekket dit Bonsai Pet, er ved at sende en test til din dyrlæge. Du skal bruge en bærbar computer, der har overlevet "år 2000 problemet". Derudover skal den have touchpad.

Sådan gør du:
1. Skriv en mail til din dyrelæge, hvori du beskriver dyrets symptomer.
2. Placér dyrets forreste venstre pote på touchpad'en. Mangler denne pote, har du allerede forklaringen på dyrets adfærd. *
3. Send mailen og afvent dyrlægens svar med korrekt diagnose.

» Kontakt Bonsai Pets for at blive henvist til en Certified Bonsai Vet

Er du dyrlæge? Vil du være Certified Bonsai Vet (CBV)?

Bonsai Pets optager kun de bedste dyrlæger i vores register. Dyrenes velbefindende er af afgørende karakter for os, da hele selskabet oprindeligt er bygget på kærligheden til kæledyr.

Pga. den kraftigt stigende efterspørgsel på Bonsai Pets, er der brug for flere Certified Bonsai Vets (CBV). Som noget nyt åbner vi nu for ansøgninger til Bonsai Pets' register over godkendte dyrlæger som Certified Bonsai Vet (CBV).


* Bemærk: Har dyret ingen poter pga. dets art, kan vi desværre ikke hjælpe online med den nuværende teknologi - send i stedet dit Bonsai Pets kæledyr via FedEx.