Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Copyright ©

Alt indhold er copyright 2006 Bonsai Pets. Indhold må ikke gengives uden skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Med forbehold for ændringer og tastefejl - enjoy!

Om hjemmesiden

Hjemmesiden er designet, programmeret og skrevet af Johannes Findorf og Lasse Gejl. Vi snakker tilgængeligt, tabelløst, valideret webdesign (HTML / CSS).

Siden er lavet med kærlighed, og vi har gjort os meget umage med at gøre den overskuelig, tilgængelig og funktionel. Og også lidt pæn.

Bonsai Pets er opfundet for at sætte fokus på gensplejsning af kæledyr, og de muligheder genmodificering vil give i fremtiden. Forfatterne står IKKE inde for eventuelle meninger og kommentarer af stødende karakter.

Om folkene bag

Johannes Findof
IT ingeniør. Johannes dimittererede i juni 2005, og kan erhverves som ihærdig og kompetent arbejdskraft, hvis du har en bedre deal end hans nuværende arbejdsgiver. Mere info

Lasse Gejl
Freelance webdesigner. Lasse bygger brugervenlige og tilgængelige websites, og er desuden ivrig skribent af webrelevante artikler. Hyr ham til både store og små opgaver. Mere info