Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Om Bonsai Pets

Bonsai Pets er genmodificerede dyr i kæledyrs størrelse - du vælger selv dyr, farve, personlighed osv. Bonsai Pets bliver aldrig store, så dit nye kæledyr forbliver nuttet og ufarlig i hele dets levetid.

Læs mere om:

Mulighederne med Bonsai Pets

Bonsai Pets GirafDen absolutte salgssucces er for tiden Bonsai Pet Tigeren og Bonsai Pet Giraffen. Hvem vil ikke gerne eje en lille sød tiger med store øjne og dejlig blød pels? Og som ikke er villavejens mest udsatte husdyr?

Bonsai Pet Giraffen er populær pga. dens lune og hyggelige væsen. Forestil dig en mini giraf tøffende rundt i huset og nippe af stueplanterne. Bonsai Pet Giraffen er også et fantastisk kæledyr - den er altid glad og naturligvis genmodificereret lugtfri. Med den nye Anti Astma Extension ( AAE ) kan du yderligere sikre dig at dit nye Bonsai Pet ikke giver dine gæster allergiske reaktioner modsat normale husdyr.

Til private kan vi tilbyde Bonsai Pets med Musical Entertainment Extension (MEE), så dit Bonsai Pets generelt har flair for musik. Hvad siger du til at sidde og lytte til dit favorit musik og din giraf kommer hen til dig og byder dig op til dans? Bonsai Pets med flair for musik har en enorm personlighed og virker næsten menneskelige.

Specielt til virksomheder

God markedsføring handler om at promovere dit firma eller produkt på bedst mulig måde inden for afgrænsede økonomiske rammer. Jeres firma skal differentiere sig fra konkurrenter. Et Bonsai Pet er både nuttet og kærlig - derved opnår I indirekte markedsføring og promovering af logo.

Logo Bonsai Pets

Som noget nyt kan vi tilbyde Bonsai Pets med logo. En fremragende mulighed for at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Med genmodificerede Bonsai Pets kan du få en unik maskot, der helt sikkert gør et indtryk på kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter.

Med et Logo Bonsai Pet kan du få et hvilket som helst dyr med virksomhedens logo voksende ud af pelsen eller huden. Nike Europe har som de første købt en hvid Logo Bonsai Pet Tiger med firmaets karakteristiske "Swush" på ryggen. En fremragende gimmick, der vækker opmærksom i hovedkontorets foyér i det europæiske hovedkontor i Hilversum, Holland.

Logo Bonsai Pets er banebrydende genteknologi med uanede anvendelsesmuligheder. Forestil dig eksotiske akvariefisk med firmalogo i mødelokalet eller en Logo Bonsai Flodhest pjaskende rundt i springvandet foran hovedindgangen. Kun fantasien sætter grænser for denne fantastiske markedsføringsmulighed.

Bonsai Pets som humørspreder og blikfang

Verdens største toiletsædefabrikant Bemis Manufactoring Company i Wisconsin, USA har en Bonsai Pets Zebra gående til at passe græsplænerne på de grønne arealer foran virksomheden. Thomas Vandrup fra Bemis Manufactoring Company udtaler:

"Ofte oplever vi at selv travle forretningsfolk, lige skal hen og klappe vores Bonsai Zebra på vej ud til deres bil! Det giver en enorm opmærksomhed, og dyret har en charme som vi ikke selv kan komme med. Dermed har vi altid et godt samtaleemne at bløde vores gæster op med."

Markedsføring med jingles

Indirekte markedsføring kan også være jingles, og hvad er bedre end et Bonsai Pet med den nyudviklede Jingle Extension (JE). Hos radiostationen The Voice kan man tale med om, hvilken effekt de får ud af deres nykøbte Bonsai Elefant, der er oplært til at trutte deres jingle når den lunter rundt i receptionen. DJ Lille Lars fra The Voice udtaler:

"Tit oplever vi folk der igen og igen insisterer på at vi skal holde møder hos os. De vil have deres kollegaer med for de skal også opleve fænomenet i vores reception. Alle taler om ”Noicy” som vi har valgt at kalde ham."

Bonsai Pets på abonnement

Ønsker du at der sker noget nyt med dit Bonsai Pets hvert år, så kan vi tilbyde en abonnements ordning hvor I selv vælger et kontinent I ønsker Bonsai Pet fra. Hvert år får I et nyt dyr leveret og det gamle er genmodificeret til automatisk at dø. Dermed undgår I ekstra udgifter til dyrlæge og etiske problemstillinger - vi har taget de svære valg for Jer!

Hvis I eksempelvis vælger Afrika, så vil I modtage en Bonsai Pet løve det første år, derefter en elefant og så videre. Du kan vælge blandt alle vores fantastiske extensions til jeres abonnement.

Bonsai Pets som blikfang på messer

Skal I have ekstra blikfang til en vigtig messe? Hvad så med at leje et Bonsai Pet? Hvem kan stå for en lille Bonsai Tiger der kommer hen og kæler med gæsterne og trækker dem stille og roligt ind i Jeres stand?

Morten Kragelund fra ECCO udtaler:

"Vi mener at Bonsai Pets har et enormt potentiale - gæsterne nærmest overfaldt vores stand til GDS-International Shoe Fair. Når først vores mini-tiger havde fat i snørebåndene på en gæst fulgte resten med ind i standen automatisk. Her var vores største problem så at flytte gæsternes opmærksomhed fra Bonsai Tigeren til ECCO sko!

Bonsai Pets giver en enorm promovering frem for fx et katalog - og hvem læser også dem? Bonsai Pets brænder sig ind på nethinden. Alle elsker (og husker) deres charme og nuttede udseende.

» Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad Bonsai Pets kan gøre for Jeres virksomhed