Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Kontakt Bonsai Pets

Bonsai Pets fremstiller genmodificerede kæledyr og husdyr til både private og virksomheder. Vi kan levere alle former for dyr (inklusiv vilde og eksotiske dyr) i kæledyrs størrelse. Og du vælger selv farve, temperament og andre features.

Køb af Bonsai Pets

Er du interesseret i at erhverve dig et Bonsai Pet, hører vi naturligvis gerne fra dig. Vi sælger ikke Bonsai Pets online, da produktet er meget specielt. Det er vigtigt at snakke om dine behov og ønsker face-to-face før du beslutter hvilket Bonsai Pet du vil købe.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig indenfor 24 timer. Har du spørgsmål vedrørende Bonsai Pets og vores produkter bedes du først tjekke FAQ'en:

/// FORM DISABLED ///

Dit navn:
Evt. firmanavn:
E-mail:
Tlf. nr.:
Din kommentar:
   
 

Nyhedsbrev / RSS feed

Er du tilmeldt Bonsai Pets' RSS feed? Det kan du gøre her...

Alternativt kan skrive til os på denne e-mail adresse:
info@bonsaipets.com