Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Finansiering

Hvis du vælger at investere i et Bonsai Pet, skal økonomien være på plads. Bonsai Pets er levende væsner, der kræver løbende omsorg og pleje. Vi har godkendt en række dyrlæger til at bistå vores kunder med korrekt pleje og kontrol, og anbefaler stærkt vores kunder at tegne et abonnement hos en af disse dyrlæger. Ydermere er det livsnødvendigt at fodre Bonsai Pets med originale "Bonsai Snacks" hver uge - ellers vil dyret forgå.

» Læs mere om pleje og omsorg af Bonsai Pets

Køb Bonsai Pets på abonnement

Bonsai Pets GirafNår du investerer i et Bonsai Pet, er det derfor vigtigt at de økonomiske rammer er på plads. Det sikrer dit kæledyr de bedste overlevelses vilkår - også på sigt. Derfor anbefaler vi vores Bonsai Pets abonnement, hvor du får en passende løbende udgift frem for en stor startudgift og uforudsigelige dyrlæge regninger. Et abonnement forhindrer derfor, at Bonsai Pets vandrives på grund af økonomiske vanskeligheder, og sikrer dig forudsigelige udgifter til dyret.

Bonsai Pets Kontinent Abonnement er specielt egnet til virksomheder. Her modtager din virksomhed hvert år et nyt dyr fra det kontinent I har valgt. Dyret får løbende dyrlæge kontrol af en Certified Bonsai Vet, og I modtager passende mængder foder til dyret hele året. Når I tegner jeres abonnement kan I vælge frit hvilke eventuelle extensions Jeres Bonsai Pet skal have.

Bonsai Pets abonnementer kan tegnes i 3 eller 5 års perioder, og I vælger ved abonnements start om dyret skal forblive det samme dejlige Bonsai Pets eller skal udskiftes til en ny rase hvert år.

» Kontakt os for en uforpligtende snak om finansiering af Bonsai Pets