Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Bonsai Pets kåret som Ugens Dyreside på Dyreportalen

17. januar 2005 | 23.54

Rygtet om Bonsai Pets revolutionerende produkter spredes hastigt på nettet. Som en naturlig følge heraf, er bonsaipets.com kåret som Ugens Dyreside på Dyreportalen.

Ugens Dyreside på DyreportalenUge 3 blev således ugen, hvor Bonsai Pets trådte det første skridt mod total overeksponering i kæledyrskredse.

På Dyreportalen finder du nyheder og information om alverdens kæledyr. Det er nemlig "En glad dyreside" - se selv!

Desuden kan du selv skrive indlæg om dit kæledyr på Dyresnak. Vi vil på det kraftigste opfordre vores læsere til at henvise til Bonsai Pets, og fortælle vidt og bredt om de fremragende genmodificerede kæledyr.

Tak til de mange der har linket til Bonsai Pets. Bliv endelig ved!

Tilbage til nyheder