Den officielle Bonsai Pets t-shirt

Du kan godt li' at gå med tøj. Du er vild med Bonsai Pets. Nu kan du kombinere de to ting ved at købe den officielle Bonsai Pets t-shirt.

Bonsai Pets sælger nu en lækker kvalitets t-shirt i 100% bomuld - naturligvis med blærerøvs logo!

T-shirten fås i str. S-M-L-XL-XXL i 5 flotte farver til kun 100 kr. inkl. moms og forsendelse. Og du kan bestille den her på siden.

Køb den før din nabo - og vis verden at du støtter gensplejsning af kæledyr og husdyr.

» Videre til bestilling


Vind Bonsai Pets merchandise

Vi vil gerne høre fortællinger om dit Bonsai Pet. Hvilken slags Bonsai Pet bestilte du? Har du været glad for det? Eller har dit nye kæledyr givet problemer?

Del din historie med os, og hjælp andre med at vælge deres næste Bonsai Pet. Vi udlover en original Bonsai Pets t-shirt eller g-streng til den bedste historie.

» Fortæl din historie her


Fokus på:


Undertøjsmodel søges til g-streng kollektion

14. januar 2005 | 12.54

Bonsai Pets søger en kvindelig undertøjsmodel til at markedsføre vores g-streng kollektion. I forbindelse med lanceringen af www.bonsaipets.com sælger vi officielt merchandise - nærmere bestemt t-shirt og g-streng.

Fed mand i g-string.. Argh!!T-shirt billederne kan vi selv klare, men vi er overbevist om at en velplejet kvindelig model med flotte former vil kunne løfte g-streng salget markant (i hvert fald interessen og trafikken her på sitet).

Vi kan ikke tilbyde kontakt aflønning. Til gengæld tilbyder vi eksponering på en af Danmarks mest kontroversielle hjemmesider: www.bonsaipets.com.

Som undertøjsmodel hos Bonsai Pets får du naturligvis modelbillede(r) på hjemmesiden. Desuden skriver vi - i samarbejde med dig - en mindre profil og linker til din hjemmeside.

Derudover får du naturligvis en original Bonsai Pets t-shirt med tilhørende g-streng.

Er du interesseret i jobbet bedes du skrive til gejl@bonsaipets.com. Fortæl kort om dig selv og vedhæft et vellignende billede. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Tilbage til nyheder